fbpx

Tabere Academice

Ai acces la programe academice susținute de profesori universitari
Lucrezi in grupuri internaționale restranse, strict pe domeniul de interes
Participi la sesiuni de grup unde sunt invitați speakeri profesioniști renumiți
3d animation workshop premium edu

3D Animation by New York Film Academy

Cursurile 3D Animations sunt organizate de catre profesorii de la prestigioasa academie New York Film Academy si se desfasoara sub forma unor workshop-uri online.

B.H.M.S. Summer Camp

Business and Hotel Management School este una dintre școlile de top in domeniul Business and Hospitality din lume, aflate în inima orasului Luzern, un oraș vibrant și frumos din Elveția.

Bucksmore Education

Bucksmore Summer Camp

Programele de vară din cadrul Bucksmore se focusează pe nevoile fiecărui elev pentru a-și atinge obiectivele, fie că își doresc sau studiază deja la un liceu sau la o universitate de top din Marea Britanie.

Chelsea Independent College

Tabăra individuală de limba engleză include ateliere interesante, excursii specifice subiectului și un program social distractiv, toate în timp ce elevii studiază la unul dintre cele mai bune colegii din Londra.

Message Received: The Social Media Influencer

Acest curs este pentru fiecare persoana tanara care aspira sa devina un influencer sau entrepreneur, demonstrand cum se cladeste brad de incredere si recunoscut intr-o maniera legitima si etica.

Bucksmore education

The Show Must Go On Summer Camp

Academic Enhancement (Tabere de vara)
Cursuri scurte certificate de universitati si industrii, recomandate studentilor care doresc sa isi dezvolte mai departe profilul academic. Programele de vară din cadrul Bucksmore se focusează pe nevoile fiecărui elev pentru a-și atinge obiectivele.

Trinity College Dublin Irlanda

Tabără de limba engleză în care îmbinăm plăcut activitățile educative, de socializare și recreere. Este ocazia perfecta pentru copii să își perfecționeze abilitățile de comunicare în timpul vacantei!

Meniu