+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Cortina Sus:

Teatru muzical, productie si performanta

Acest curs acopera una dintre cele mai tehnice discipline de teatru- teatrul muzical. Acest gen de teatru cere de la tine sa canti, dansezi si sa joci, toate in acelasi timp. In acest minunat curs, s-a creat un parteneriat cu GoCreate Academy si London College of Music’s Richard Link pentru a crea un curs care are o abordare contemporana si care poate duce la acreditari din partea pertenerului nostru London College of Musical Examinations. Acest curs va introduce in tehnicile fundamentale necesare pentru a juca pe scena West End, culminand intr-un spectacol musical special de catre West End. Este metoda perfecta pentru a explora magia musicalurilor.

Rezultatul cursului: Certificat universitar de participare, Certificat notat de examinare de la GoCreate

Calificare notata de catre London School of Music Examinations.

Durata cursului: doua saptamani incepand cu data de 4 sau 18 Iulie 2023

Conditii

  • Varsta: 16 – 18 ani
  • Nivel de engleza: B2 Upper Intermediate- C1 Native
  • Locatie: St Edward’s School, Oxford

Tarif

  • 2,950 £/saptamana + bilet de avion ( tariful Early Bird valabil pana pe 31.12.2022 este 2,655£/saptamana)

Tariful NU include

Peste 40 de programe diferite și 4 noi locații din care puteți alege, pentru nevoia fiecărui student în parte. Se poate alătura programului de vară, în funcție de interesele, experiența și obiectivele academice ale acestora.

Programele de vară se focusează pe nevoile fiecărui elev pentru a-și atinge obiectivele, fie că își doresc sau studiază deja la un liceu sau la o universitate de top din Marea Britanie.

Early Bird 31.12.2022
Cost tabara: £2,655/week 2,950£/week
Cazare: inclusa inclusa

 

Contacteaza un consilier Premium Edu

Pentru a obtine mai multe informatii despre studiul in strainatate, tabere academice, burse, voluntariate sau internshipuri, programeaza-te pentru o sedinta de consiliere gratuita.
Foloseste formularul de contact sau suna la: +40 728 960 370.