+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Construieste viitorul:

Design, Inginerie, Constructie

Acest curs se parteneriaza cu profesionisti de top pentru a asigura o intelegere deplina ale celor mai noi si mai bune practici din industrie. Studentii acestui curs o sa invete cele mai relevante skill-uri si tehnici pentru studentii care considera o cariera profesionala in arhitectura, inginerie si constructie precum si rezolvarea problemelor, lucrul in echipa si critical thinking. Cu acces la facilitatile lor de ultima ora pe durata experientei lor de doua saptamani, studentii se pot astepta sa dezvolte skill-uri digitale excelente folosing un softwear industrail standard pentru design-ul arhitectural.

Rezultatul Cursului:

  • Certificat complet acreditat DEC Award
  • Certificcat Bucksmore de participare

Durata cursului: doua saptamani incepand cu data de 11 sau 25 Iulie 2023

Conditii

  • Varsta: 16 – 18 ani
  • Nivel de engleza: B2 Upper Intermediate- C1 Native
  • Locatie: Corpus Christi College, Cambridge

Tarif

  • 2,950 £/saptamana + bilet de avion ( tariful Early Bird valabil pana pe 31.12.2022 este 2,655£/saptamana)

Tariful NU include

Peste 40 de programe diferite și 4 noi locații din care puteți alege, pentru nevoia fiecărui student în parte. Se poate alătura programului de vară, în funcție de interesele, experiența și obiectivele academice ale acestora.

Programele de vară se focusează pe nevoile fiecărui elev pentru a-și atinge obiectivele, fie că își doresc sau studiază deja la un liceu sau la o universitate de top din Marea Britanie.

Cost tabara: £2,655/week 2,950£/week
Cazare: inclusa inclusa

Contacteaza un consilier Premium Edu

Pentru a obtine mai multe informatii despre studiul in strainatate, tabere academice, burse, voluntariate sau internshipuri, programeaza-te pentru o sedinta de consiliere gratuita.
Foloseste formularul de contact sau suna la: +40 728 960 370.