+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

REALIZAREA DOSARULUI DE STUDII

Succes Test – Test Vocational

Cunoscand in detaliu sistemele educaționale din străinătate, Premium Edu ofera elevilor informații despre modul de desfășurare a programelor la universitățile din străinătate partenere, despre cerințele academice si metodele de predare folosite, dar și despre viața în campusurile studențești, costurile de trai și si posibilitățile de angajare pe durata studiilor.

Premium Edu este o organizatie non-profit conectata cu peste 100 de scoli si universitati din toata lumea, care ofera tinerilor romani acces la programe de top, menite sa le asigure o cariera de succes in orice domeniu.

Consultantii educationali Premium Edu sunt experti care sprijina tinerii in alegerea domeniului si programului de studii in strainatate, ii ghideaza pe parcursul procesului de admitere, ii ajuta in obtinerea finantarii si le sunt aproape pana la finalizarea studiilor. De la infiintarea organizatiei, 100% dintre copiii consiliati de Premium Edu au fost admisi la programele de studiu pentru care au optat!

Aplica acum:

Servicii oferite

Test vocational

SuccessTest-ul a fost dezvoltat de specialiști cu experienta in recrutare, selecție și evaluări online, si te ajuta sa descoperi interesele, aptitudinile si competentele tale. Identificand aceste lucruri despre tine, poti vedea care sunt domeniile profesionale potrivite cu abilitatile tale si iti poti stabili obiective pentru viitoarea cariera profesionala.

Orientare in cariera

Proiectarea viitoarei cariere si determinarea pasilor de urmat

Coaching individual

In sedinte individuale de 1,5-2 ore, un trainer specializat lucreaza cu tine pentru a te ajuta sa atingi succesul profesional: cum sa te pregatesti pentru interviuri, time management, imbunatatirea performantelor, cresterea increderii in sine, comunicare, rezolvarea conflictelor etc.

Pregatirea si introducerea copilului inca din scoala generala in mediul universitar din strainatate prin participarea la tabere internationale de limbi straine organizate in diferite campusuri universitare din UK, Germania, Irlanda, SUA, Elvetia si nu numai.

Participarea la tabere academice potrivit domeniului de interes: tabere de portofoliu, de pregatire Oxbridge, de leadership, de arhitectura, drept etc

Sprijin pentru alegerea domeniului de studiu, in functie de interese, aspiratii de viitor si competente

Sprijin pentru alegerea tarii, a programului si a universitatii potrivite
Consultanta educationala pentru atingerea cerintelor de admitere la un program de studiu in strainatate: portofoliu, nivel limba engleza, sustinerea interviurilor, dezvoltarea abilitatilor personale.

Consultanta personalizata pentru completarea dosarului de aplicant

Consultanta pentru traducerea documentelor solicitate de universitati

Consultanta personalizata pentru obtinerea finantarii (prin credite sau burse de studiu)

Consultanta pentru relocare si integrare in tara de studiu

Consultanta pentru obtinerea experientei de munca pe parcursul vacantelor de vara (programe work & travel)

Scrie-ne la adresa office@premiumedu.ro sau suna-ne la numar de telefon 0728.960.370.

Te poti programa pentru pentru o intalnire de cunoastere sau o sedinta de consultanta cu unul din specialistii nostri.