+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

STUDY IN B.A.F.I

Business, Art, Fashion, Innovation & IT

17.11.2023 | 13-19h

ARCUB – Hanul Gabroveni

Înscrie-te la singurul târg educațional de nișă din România

Printre cele mai așteptate târguri educaționale ale anului, Study in B.A.F.I. by Premium Edu revine în această toamnă la București cu noi oferte educaționale pentru liceeni și studenți în Business, Arts, Fashion, Innovation & ITCea de-a cincea ediție Study in B.A.F.I. are loc vineri, 17 noiembrie 2023, la ARCUB – Hanul Gabroveni, între orele 13.00-19.00. Organizatorul evenimentului, Premium Edu anunță prezența, la această ediție, a unor universități și licee de prestigiu, precum BHMS – Business and Hotel Management School din Elveția, Istituto Europeo di Design din Italia și, pentru prima dată în România, Ferrari Fashion School din Italia.

Singurul târg educațional de nișă  din țară, Study in B.A.F.I. extinde, în acest an, oferta educațională cu numeroase specializări, precum arhitectură, arte fine, grafică, ilustrație, design interior, design de produs, advertising, consumer behavior & marketing, comunicare și PR, design vestimentar, styling, fotografie, jurnalism de modă, fashion business, business și management, hospitality, culinary arts.

Programul târgului educațional din 17 noiembrie, la ARCUB – Hanul Gabroveni, include seminarii și workshop-uri tematice susținute de profesori și alumni ai universităților participante, precum și de către speakeri motivaționali, pe subiecte de interes pentru viitorii liceeni și studenți internaționali. Până în acest moment, la Study in B.A.F.I. by Premium Edu sunt confirmate universități de top din Elveția, Italia, Austria, Marea Britanie, Germania și Spania, ce oferă programe de licență și masterat în domenii creative, cu specializări în cele mai căutate industrii în piața internațională a muncii.

Printre universitățile participante se numără: BHMS – Business & Hotel Management School (Elveția),IED – Istituto Europeo di Design (Italia), Webster Vienna Private Univesity (Austria), Lancaster University Leipzig (Germania), Cambridge School of Visual & Performing Arts (Marea Britanie), University of Klagenfurt (Austria), IULM – University Institute of Modern Languages (Italia), UCAM – Universidad Católica San Antonio de Murcia (Spania), InvestIN (Marea Britanie), Augustana College (SUA) și, în premieră în RomâniaFerrari Fashion School (Italia).

Oferta educațională a Study in B.A.F.I. 2023 este completată de prezența, la târgul din 17 noiembrie, a unor licee din Statele UniteRabun Gap-Nacoochee School (Georgia), Perkiomen School (Pennsylvania), North Cross School (Virginia), Foxcroft Academy (Maine), Maumee Valley Country Day School (Ohio).

Târgul educațional Study in B.A.F.I. by Premium Edu #5 are loc vineri, 17 noiembrie 2023, în intervalul orar 13.00-19.00, la ARCUB – Hanul Gabroveni din strada Lipscani 84-90, în centrul istoric al Capitalei.

UNIVERSITĂȚI PARTICIPANTE

PROGRAM WORKSHOP-URI

Cum te angajezi pe poziția și la compania preferată?

Workshop cu Alekandra Trisic, consultant HR

Află ce abilitați trebuie să ai ca sa fii tu cel recrutat, abilitati care te vor ajuta sa ajungi sa lucrezi in compania preferata, sa te dezvolti si urci in cariera ca sa ajungi  chiar Chief Executiv Officer.

La ce să te aștepți când ajungi la facultate? Cum depășești situațiile critice, stresante din viața de student?

Seminar cu Cosmin STANESCU – trainer

Viata de student in strainatate te scoate din confortul tau si vei avea de facut fata multor provocari. Cosmin STANESCU  te va invata cum sa faci fata acestor confruntari.

Cum iti pregatesti eseul! – documentul de baza al dosarului tau de aplicatie.

Află cum trebuie structurat un eseul, ce trebuie sa contina el in asa fel incat sa spuna cat mai multe depsre tine si sa ii convinga pe membrii echipei de recrutare ca esti cel mai potrivit student pentru universitatea lor.

Cum pot ajunge să înveți la un liceu sau colegiu din SUA? Descoperă bursele academice oferite de licee și colegii din SUA.

Workshop cu Igor Kosutic, consultant educațional pentru SUA

Ș

Si tu poti sa studieze in SUA.  Daca esti talentat in arta sau in sport, ai cele mai mari sanse sa obtii burse de pana la 70% din taxa de scolarizare si sa inveti intr-un liceu sau un colegiu din SUA. Igor Kosutic – consultant educational pentru SUA iti va dezvalui oportunitatile pe care le ofera invatamantul din SUA si pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Portofoliul – piesa de rezistență a dosarului de aplicație

Workshop susținut de Marta Leonardi, Ferrari Fashion School Milano

Află cum să îţi pregăteşti portofoliul, cum să îţi selectezi lucrările şi cum să le prezinţi pentru a fi acceptat la facultăţile internaţionale de top. Workshop sustinut de Marta Leonardi, Ferrari Fashion School Milano.

STUDY IN B.A.F.I

Business, Art, Fashion, Innovation & IT

17.11.2023 | 13-19h

ARCUB – Hanul Gabroveni