+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Message Received: The Social Media Influencer Academic Summer Camp

Acest curs este pentru fiecare persoana tanara care aspira sa devina un influencer sau entrepreneur, demonstrand cum se cladeste un brand de incredere si recunoscut intr-o maniera legitima si etica. Programul a fost dezvoltat impreuna cu partenerii nostri educationali GoCreate si Hubspot, acordandu-i fiecarui student acces complet pe incredibila platforma Hubspot, unde pot pune tot ce invata in practica. Acest curs ofera o privire in lumea reala a digital marketing-ului, aratandu-le studentilor cum sa isi ridice la scala brand-ul lor prin intelegerea elementelor cum ar fi social media, mail-shots si inbound marketing. Studentii vor invata skill-uri practice si directe cum ar fi live-streaming, povestiri, podcasting si prezentare.

Rezultatul cursului: Certificat universitar de participare, Certificat Hubspot Academy

Calificare notata de catre examinatorii GoCreate

Durata cursului: doua saptamani incepand cu data de 4 sau 18 Iulie 2023

Conditii

  • Varsta: 16 – 18 ani
  • Nivel de engleza: B2 Upper Intermediate- C1 Native
  • Locatie: St Edward’s School, Oxford

Tarif

  • 2,950 £/saptamana + bilet de avion ( tariful Early Bird valabil pana pe 31.12.2022 este 2,655£/saptamana)

Tariful NU include

Peste 40 de programe diferite și 4 noi locații din care puteți alege, pentru nevoia fiecărui student în parte. Se poate alătura programului de vară, în funcție de interesele, experiența și obiectivele academice ale acestora.

Programele de vară se focusează pe nevoile fiecărui elev pentru a-și atinge obiectivele, fie că își doresc sau studiază deja la un liceu sau la o universitate de top din Marea Britanie.

Early Bird 31.12.2022
Cost tabara: £2,655/week 2,950£/week
Cazare: inclusa inclusa

 

Contacteaza un consilier Premium Edu

Pentru a obtine mai multe informatii despre studiul in strainatate, tabere academice, burse, voluntariate sau internshipuri, programeaza-te pentru o sedinta de consiliere gratuita.
Foloseste formularul de contact sau suna la: +40 728 960 370.