+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

ÎNSCRIERI EXPOZITIA-CONCURS „I WISH TO…” // 1-30 APRILIE 2023 // premiumedu.ro

Premium Edu dă startul apelului de înscrieri pentru expoziția-concurs I Wish to…”.  Apelul de proiecte este adresat elevilor de liceu din București și din țară care vor să participe la cea de-a patra ediție a expoziției-concurs ce se va desfășura între 13 și 21 mai 2023, la ARCUB Hanul Gabroveni. Ediția din acest an este dedicată lucrurilor care îi pasionează pe adolescenţi și așteaptă propunerile de participare până pe 30 aprilie.

CE TIPURI DE LUCRĂRI SUNT ACCEPTATE?

După succesul expoziției Fashion Me de anul trecut, Premium Edu provoacă tinerii creativi, care sunt pasionați de fashion, arte vizuale, arhitectură, sustainability, scris, teatru, film sau muzică, să îşi transforme visul în realitate şi să transpună dorinţa lor cea mai mare într-un obiect creativ pe care toată lumea să îl poată admira în noua expoziţie concurs pentru liceeni I Wish to…”.

“Îţi doreşti să ajungi cel mai tare designer? Transpune-ţi visul în cea mai spectaculoasă ţinută vestimentară. Visezi la o lume sustainable, cu oraşe smart şi locuinţe green? Împărtăşeşte viziunea ta printr-o machetă, o schiţă sau un tablou. Eşti pasionat de muzică? Compune o piesă audio care să vorbească despre tine. Îţi doreşti ca toată lumea să afle cât de frumos este cartierul tău, sportul pe care îl practici sau hobby-ul pe care îl ai? Surprinde-l în fotografii, ilustrează într-un tablou sau, de ce nu, realizează un reportaj despre asta. Ai talent la scris? Ajută lumea să te cunoască printr-un poem, o povestire scurtă sau printr-o piesă de hip-hop. Ce ar mai fi? Grafică, doodle art, benzi desenate… opţiunile sunt nelimitate, vrem doar să îţi laşi imaginaţia să zboare şi să arăţi lumii cine eşti sau cine vrei să devii!,” precizează Mihaela Haiduc, unul dintre organizatorii proiectului educaţional „I Wish to…”

Se acceptă lucrări din domenii precum design vestimentar, graphic design, arte vizuale (pictură, sculptură, desen, fotografie, colaj, ilustraţie, video, instalaţii), muzică, creative writing, jurnalism, arhitectură, sustainability, product design.

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAŢII?

Pentru cei interesați, Premium Edu va organiza un webinar pe pagina sa de Instagram care va oferi explicații privind tipul de lucrări așteptate în concurs.

UNDE POŢI ÎNSCRIE LUCRAREA TA #IWISHTO…?

Lucrările pot fi trimise prin poștă sau depuse direct la sediul Premium Edu (din strada Gheorghe Mărășoiu 3, sector 1, București, pe bază de programare la telefon: 0728.960.370) după o înscriere în prealabil pe site-ul Premium Edu: https://premiumedu.ro/contact/. Termenul limită pentru depunerea lucrărilor este 30 aprilie 2023.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ PERIOADA DE ÎNSCRIERI?

Lucrările selectate în urma apelului deschis vor fi expuse în expoziția-concurs I Wish to…” la ARCUB Hanul Gabroveni, în perioada 13-21 mai 2023.

Lucrările vor fi evaluate de un juriu internațional, din care fac parte profesori de la universități de top din Germania, Italia, Marea Britanie, Spania și România, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 19 mai 2023 în cadrul expoziției și online pe site-ul Premium Edu și canalele sale de social media.

PREMIILE „I WISH TO…” 2023

Câștigătorul locului 1 primeşte un city break la Leipzig, care include şi o vizită la Lancaster University Leipzig. Pentru locul doi va fi acordată o ședință de consiliere educațională, iar pentru locul trei vor fi desemnați doi câștigători care vor primi drept premiu câte un test de carieră.

EXPOZIŢIA-CONCURS „I WISH TO…” // 13-21 MAI 2023 // ARCUB – HANUL GABROVENI

Expoziția-concurs I Wish to…” din perioada 13-21 mai 2023 va expune la ARCUB Hanul Gabroveni o selecție a lucrărilor înscrise în urma open call-ului. Toate lucrările înscrise în concurs vor fi prezentate în galeria online a expoziției de pe site-ul www.premiumedu.ro

Parteneri: Lancaster University Leipzig, Adventure Travel, TRIBUTE salon by George Soare
Cu sprijinul: Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti

Regulamentul expoziției-concurs I Wish to… poate fi consultat aici.