+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Visezi să lucrezi în industria filmului? Participă la seria de workshop-uri interactive online ţinute de Screen and Film School din Marea Britanie.

Înscrie-te la cât de multe workshop-uri vrei şi lasă-te inspirat de profesori de la Colegii din Brighton, Manchester şi Birmingham.

REZERVĂ UN LOC

Marţi, 11 aprilie, ora 12.00 – Imagine de film

Introducere în imagine de film cu Anya Krasnikova

Află ce face un director de imagine în workshop-ul ţinut de Anya Krasnikova. Explorează rolurile diferiților membri ai echipajului în cadrul departamentului de cinematografie și descoperă în ce fel camera de filmat și aşezarea luminii într-un set de cinema pot fi folosite pentru a spune o poveste. Workshop-ul a fost gândit pentru a ajuta tinerii cameramani cum să înveţe cum să configureze o scenă de film.

Un fotograf cu experiență, Anya este unul dintre profesorii de cinematografie de la Screen and Film School din Brighton. CV-ul ei include lungmetraje, reclame, videoclipuri muzicale și multe altele.

Miercuri, 12 aprilie, ora 12.00 – Scenariu de film

Îţi doreşti să fii scenarist? Cu Sarah Drew

Intră în culisele scrierii unui scenariu ghidat de profesoara Sarah Drew de la Screen and Film School din Birmingham. Din filmografia lui Sarah face parte filmul ei biopic despre Primul Război Mondial, „Across The Line”, care a fost preluat de Cannibal Films și începe filmările în curând. Ea a produs, de asemenea, filmul nominalizat la British Independent Film Award în 2020, „Justine”, creat de de scriitorul laureat al BAFTA Jeff Murphy..

Sarah îţi va vorbi despre structura narativă convențională, cum să scrii scene mai bune și cum să adăugi subtext la scenariul tău.

Joi, 13 aprilie, ora 12.00 – Production Design

Scenografia de film – personaj, poveste şi intrigă cu Samantha Babrovskie

Workshop-ul Samanthei Babrovskie prezintă rolul pe care Production Designer-ul îl are în crearea lumilor fascinante pe care le vedem pe ecranele de cinema. Workshop-ul descrie felul în care un Production Designer foloseşte elemente vizuale pentru a descrie un personaj, povestea şi intriga prin intermediul scenografiei şi arată felul în care analiza de personaj şi analiza de scenariu sunt folosite pentru crearea decorului şi a costumelor.

Samantha Babrovskie, lector la Screen and Film School din Manchester și Birmingham, va susţine workshop-ul de production design cu participarea interactivă a studenţilor. Vei fi implicat astfel în descoperirea de indicii vizuale în jurul tău pentru a te descrie ca un personaj de film!

Vineri, 14 aprilie, ora 12.00 – Post-producţie

Post-producţie de film: editarea şi crearea efectelor vizuale cu Chris Johnson

Ai văzut vreodată un film cu efecte speciale wow și te-ai întrebat „cum au făcut asta?” Îţi doreşti să fii editor de film şi te întrebi care sunt perspectivele de angajare în industria de post-producție?

Găzduit de Chris Johnson, un artist video și digital veteran în industria mass-media și a jocurilor video, acest workshop te va face să descoperi magia editării și modul în care conținutul poate fi transformat și îmbunătățit folosind efectele vizuale (VFX). Folosind Adobe Suite, Chris va demonstra cum să creeze efecte vizuale simple, dar eficiente, care pot fi aplicate atunci când editezi orice, de la videoclipuri muzicale la trailere de film. Cu lumea în continuă expansiune a VFX și CGI, participă la acest workshop pentru a afla mai multe despre această industrie interesantă, care este în mare măsură viitorul industriei filmului!

REZERVĂ UN LOC