+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

În timp ce alții stau pe loc, noi îmbrățișăm schimbarea. Îmbrățișând noul și următorul, ne pregătim studenții pentru orice ne-ar putea aduce viitorul. Neobstrucționați de tradiție, am creat un nou tip de universitate, construită la comandă pentru lumea modernă. O universitate care este mândră să fie diferită și să provoace status quo-ul.

Înființată în 2007, University of Suffolk este o universitate transformațională care pregătește studenții pentru lumea forței de muncă din secolul 21. Una dintre cele mai noi universități  din Marea Britanie, University of Suffolk are sediul în Ipswich și găzduiește puțin sub 5.000 de studenți din aproape 70 de țări diferite.

University of Suffolk oferă o gamă diversă de programe de licență și postuniversitare în specializări tradiționale (afaceri și arhitectură), specializări creative, precum și în mai multe domenii de nișă, cum ar fi securitatea cibernetică, criminalistică, proiectarea jocurilor pe computer. Programele de studiu sunt împărțite în patru școli academice:

School of Health and Sports Sciences

School of Social Sciences and Humanities

School of Engineering, Arts, Science and Technology

Suffolk Business School

De ce să studiezi la University of Suffolk?

Universitatea din Suffolk este o instituție de învățământ superior centrată pe studenți, care se străduiește să îți ofere cele mai înalte standarde de predare și învățare, precum și sprijin și consiliere de înaltă calitate. Profitând de dimensiunea sa, Universitatea din Suffolk oferă atât studenților, cât și angajaților săi un mediu empatic și inspirațional, în care sunt tratați ca indivizi, nu ca o statistică. Cursurile sunt concepute cu un număr mic de elevi pentru a interacționa mai ușor cu profesorii și pentru a beneficia de sprijinul de care ai nevoie pe parcursul studiilor. În plus, cei care predau sunt academicieni experți și profesioniști din industrie, mai degrabă decât profesori absolvenți.

Capacitatea de angajare este un factor important pentru Universitatea din Suffolk care pune accent pe carieră și sprijin pentru angajare pe tot parcursul timpului petrecut la universitate. 94,4% dintre studenții Universității din Suffolk își găsesc un loc de muncă într-o perioadă de șase luni după absolvire.

University of Suffolk oferă peste 200 de programe de licență și postuniversitare recunoscute în întreaga lume. Toate specializările permit studenților să se implice în rezolvarea problemelor și încurajează gândirea creativă, munca în echipă și utilizarea tehnologiilor digitale; toate acestea sunt competențe esențiale necesare în lumea muncii. Multe dintre cursurile de licență încorporează module în practica profesională sau programe de dezvoltare postuniversitară pentru a le permite studenților să pună în practică ce au învățat, să își găsească cu ușurință un loc de muncă și să descopere unde îi vor duce studiile în viață. 

Viața de student la University of Suffolk

Situat pe coasta de est a Angliei, Suffolk este o regiune renumită pentry frumusețea peisajelor, pentru sporturile acvatice și reperele istorice. Campusul universității se află în Ipswich, un oraș ce oferă o experiență culturală unică și vie, susținută de barurile și restaurantele sale pline, centrul său aglomerat și peisajul artistic și istoric foarte dinamic. Ipswich este, de asemenea, un centru economic înfloritor, care găzduiește sediul global de cercetare și dezvoltare al BT, Adastral Park și alte șaptezeci de firme axate pe TIC. Ipswich are una dintre cele mai mari rate de ocupare a forței de muncă din țară.

Amplasată pe malul mării, University of Suffolk este aproape de centrul orașului Ipswich, la o oră de călătorie cu mașina până la Aeroportul Stansted, la o oră cu trenul de Londra și la 10 minute de mers pe jos până la gară.

Cazare

În campus, Athena Hall se află la doar două minute de mers pe jos de principalele clădiri de predare de pe malul mării și este dotată cu 600 de camere cu baie privată, în apartamente comune și garsoniere în sistem self-catering.

În afara campusului, University of Suffolk are o gamă de locuri de cazare, inclusiv apartamente, case și blocuri construite special.

Servicii și facilități pentru studenți

 • Servicii pentru studenți
 • Uniunea Studenților
 • Bibliotecă
 • Garsoniere complet echipate
 • Echipa internațională de suport
Student internațional la University of Suffolk

Universitatea din Suffolk are o echipă dedicată de servicii pentru studenți, care poate ajuta cu toate aspectele vieții studențești. Există cursuri gratuite de limba engleză și scriere academică disponibile pentru toți studenții, inclusiv sesiuni de consultanță individuală, iar noilor studenți internaționali li se va desemna un mentor mai în vârstă care să-i ghideze prin primele câteva luni de viață în Suffolk.

Echipa internațională de suport oferă:

 • Informații și îndrumări privind imigrația
 • Sfaturi în limba engleză și abilități de studiu
 • Sfaturi de adaptare culturală
 • Schema de mentor
 • Excursii și evenimente organizate
 • Sfaturi generale, îndrumare și consiliere
Testimonial

Nu am crezut niciodată că voi ajunge unde sunt acum. Nu numai că mă aflu la un curs care parcă a fost făcut pentru mine, dar am un job, un apartament, prieteni lângă mine, și… da, sunt în Marea Britanie! Viitorul sună foarte bine pentru mine, nu o spun doar așa, o simt și o știu. Nu am niciun dubiu că îmi voi găsi locul pe piața muncii, acum depinde numai de mine cât de departe vreau să ajung. 

Cei de la Premium Edu au avut un rol foarte important în drumul meu. Sprijinul din partea lor și al universității mi-au făcut drumul să fie lin, au fost mereu acolo când am avut nevoie. A fost singura universitate care a oferit un altfel de sprijin și astfel am reușit cu ajutorul lor să scap încet încet de fricile în legătură cu plecarea. Conexiunea umană a făcut ca instituția și străinătatea să nu mai apară atât de impunătoare, și așa am plecat. Ei s-au ocupat de toate lucrurile străine pentru mine, actele, scrisorile. Oricând am avut vreo temere, au fost acolo pentru mine, am știut că nu sunt singură și am profesioniști lângă mine. Fără acest ajutor, nu aș fi reușit să ajung aici, să mă întrețin singură și să fiu stăpână pe propriul meu destin. Cu ocazia asta, mulțumesc!

Sabina Manolache – Alumni University of Suffolk, Graphic Design