+40 728 960 370 office@premiumedu.ro
Despre Falmouth University

Falmouth University din Cornwall este o instituție inovatoare, modernă specializată într-un portofoliu interesant de cursuri universitare în industriile creative

Înființată inițial ca Școala de Artă Falmouth în 1902, Universitatea are peste 100 de ani de moștenire educațională și combină o istorie artistică cu o industrie progresivă și facilități profesionale. Este un loc în care se celebrează colaborarea, ideile, inovația și factorii de schimbare. Cu accent pe viitor, Falmouth University explorează potențialul noilor tehnologii și al antreprenoriatului și își provoacă studenții să își depășească granițele și valorifică puterea creativității.

Falmouth oferă o gamă largă de cursuri universitare și postuniversitare care acoperă un număr de domenii, de la artă și ilustrație la arhitectură și game development, de la muzică, film și televiziune la fashion sau de la writing, la business și antreprenoriat.

Studenții beneficiază de o varietate de cursuri ce îmbină practica și teoria, printr-un amestec de prelegeri, seminarii, ateliere, discuții și prezentări care pregătesc studenții pentru o tranziție lină spre piața muncii.

De ce să studiezi la Falmouth University?

Falmouth University este o piatră de temelie către o carieră de succes în industriile creative sau ca profesionist independent și se bucură de feedback pozitiv din partea studenților.

Universitatea Falmouth se clasează în mod constant în topul clasamentelor din Marea Britanie la categoriile Artă și Design.

Falmouth este, de asemenea, pe locul 1 în Marea Britanie, pe locul 2 în Europa, pe locul 28 în lume pentru Games Development (Princeton Review 2021) și este a șasea cea mai bună universitate din Marea Britanie pentru Hospitality, Events Management and Tourism (Guardian University Guide 2021).

Punctele forte academice ale Falmouth University sunt The Games Academy și Fine Art.

The Games Academy

The Games Academy din cadrul Falmouth University a fost recent evaluată drept unul dintre cele mai bune locuri din lume în care studenții pot învăța să proiecteze, să construiască și să dezvolte jocuri. Elevii învață de la profesori cu experiență în companii precum EA Games și Square-Enix și dezvoltă abilități creative și tehnice la nivel de industrie.

Fine Art

Cursul de BA(Hons) Fine Art de la Falmouth se bucură de recunoaștere internațională și de moștenirea culturală bogată a zonei, renumită pentru comunitatea sa artistică.

Rata de angajare

În ceea ce privește rata de angajare, Falmouth University este numărul 1 în Marea Britanie pentru absolvenții care își încep sau își conduc propria afacere (Capital on Tap 2021), 23,5% dintre studenții Falmouth își deschid afaceri proprii după absolvire și 1 din 10 absolvenți începe să lucreze ca freelancer.

Viaţa de student la Falmouth University

Falmouth este situat în Cornwall, în sud-vestul Angliei, una dintre cele mai calde și mai însorite regiuni din Marea Britanie, o destinație turistică populară și o zonă cu o lungă istorie artistică.

Una dintre atracțiile majore ale Falmouth University este standardul excepțional de înalt al facilităților din campusurile învecinate Falmouth și Penryn, care includ studiouri de artă și ilustrare, laboratoare de fotografie și apartamente de editare a filmelor, un cinema, ateliere de modă, studiouri de jocuri și animație și un live loc de spectacole cu ring de dans complet arcuit.

La doar o scurtă plimbare de plajă, Campusul Falmouth este amplasat în inima unor grădini subtropicale impresionante, cu o comunitate creativă plină de viață și o bibliotecă plină de materiale de studiu. Penryn Campus este un centru creativ contemporan în care se află barul Stannary, cu o gamă variată de muzicieni, DJ și nopți de club pe tot parcursul anului. Cele două campusuri învecinate au legături excelente de călătorie între ele, iar studenții se pot bucura de dotările ambelor locații.

Campusurile Penryn și Falmouth oferă o gamă largă de opțiuni de cazare, pentru toate buzunarele și gusturile. Toate apartamentele sunt aranjate în grupuri de doi până la nouă studenți și oferă acces gratuit la internet, o bucătărie bine utilată, o zonă de luat masa. În unele zone există un lounge sau o cameră comună. Studenților din anul I li se garantează un loc în unități de cazare administrate de universitate, atâta timp cât primesc cererea la timp.

Falmouth University furnizează servicii de asistență foarte apreciate de studenți, de la consiliere gratuită la sprijin pentru cei cu nevoi suplimentare de învățare sau dizabilități, la servicii de sănătate și consiliere financiară.

Student internaţional la Falmouth University

În cadrul celui mai recent sondaj al studenților internaționali, Falmouth University s-a clasat pe primul loc în Marea Britanie și pe locul al doilea în lume la categoria “experiența studenților internaționali”.

Universitatea Falmouth are o societate internațională în care studenții se pot întâlni, socializa și participa la evenimente în diferite locații de interes istoric sau cultural. Universitatea oferă gratuit o serie de cursuri de limba engleză și de cursuri de scriere a unui CV.

Universitatea are o echipă de angajare la Falmouth Career Hub, care este disponibilă pe tot parcursul anului pentru a ajuta și consilia studenții în căutarea unui loc de muncă. De asemenea, studenții lucrează la proiecte active în cadrul curriculum-ului lor, asigurându-se că au experiență de lucru relevantă în industrie înainte de a-și finaliza cursul.

După absolvire, studenții continuă să fie sprijiniți de serviciul de angajare RealWORKS.