+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Singurul târg educațional de nișă  din țară, Study in B.A.F.I by Premium Edu a revenit în 2023 cu noi oferte educaționale pentru liceeni și studenți în Business, Arts, Fashion, Innovation & IT. Cea de-a cincea ediție Study in B.A.F.I. a avut loc vineri, 17 noiembrie 2023, la ARCUB – Hanul Gabroveni și a extins oferta educațională cu numeroase specializări, precum arhitectură, arte fine, grafică, ilustrație, design interior, design de produs, advertising, consumer behavior & marketing, comunicare și PR, design vestimentar, styling, fotografie, jurnalism de modă, fashion business, business și management, hospitality, culinary arts.

Participanții ediției Study in BAFI 2023 au fost universități de top din Elveția, Italia, Austria, Marea Britanie, Germania și Spania, ce au oferit programe de licență și masterat în domenii creative, cu specializări în cele mai căutate industrii în piața internațională a muncii: BHMS Business & Hotel Management School (Elveția),IED Istituto Europeo di Design (Italia), Webster Vienna Private Univesity (Austria), Lancaster University Leipzig (Germania), Cambridge School of Visual & Performing Arts (Marea Britanie), University of Klagenfurt (Germania), IULM – University Institute of Modern Languages (Italia), UCAM – Universidad Católica San Antonio de Murcia (Spania), InvestIN (Marea Britanie) și, în premieră în România, Ferrari Fashion School (Italia).

„Am fost bucuroși să includem Ferrari Fashion School în programul Study in B.A.F.I. 2023, una dintre cele mai bune academii de fashion atât în domeniul fashion design-ului, cât și în fashion communication & marketing. FFS oferă cursuri de licență de trei ani și cursuri de masterat în design vestimentar, fashion stylist & digital communication, fashion business & digital marketing, fashion psychology & communication, fashion photography & fashion film, tailoring, pattern making. Este  un loc unic, în inima Cartierului Modei din Milano, modern și creativ, cu cei mai buni profesori și programe de studii care sunt mereu actualizate datorită relației continue cu companiile de marcă din sector. Mihaela Haiduc, Director of Education and Learning Premium Edu.

Oferta educațională a Study in B.A.F.I. 2023 a fost completată de prezența, la târgul din 17 noiembrie, a unor licee din Statele Unite: Rabun Gap-Nacoochee School (Georgia), Perkiomen School (Pennsylvania), North Cross School (Virginia), Foxcroft Academy (Maine), Maumee Valley Country Day School (Ohio).

Programul târgului educațional din 17 noiembrie, la ARCUB – Hanul Gabroveni, a inclus seminarii și workshop-uri tematice susținute de profesori și alumni ai universităților participante, precum și de către speakeri motivaționali, pe subiecte de interes pentru viitorii liceeni și studenți internaționali.

Study in B.A.F.I. a oferit astfel adolescenților și tinerilor români șansa de a afla informații extrem de utile chiar de la reprezentanți ai unor universități internaționale de top despre programele de studiu oferite, opțiunile de internship, burse și formele de sprijin financiar.

Study in B.A.F.I. este un eveniment organizat de Premium Edu.

Parteneri 2023: Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București

Partener media 2023: Radio7

Sponsori 2023: BHMS – Business and Hotel Management School, Adventure Travel, Tribute Salon by GS, Hotel PeakTure, Bucuresti