+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Kensington Park School este o şcoală-internat situată în centrul cosmopolit al Londrei. La o aruncătură de băț de Hyde Park și de unele dintre cele mai cunoscute instituții academice și culturale din Londra, KPS are reputaţia unei şcoli unde se încurajează curiozitatea intelectuală şi care creează un mediu care să inspire şi să motiveze elevii.

KPS Academic Summer este un program de vară de două săptămâni în care elevii pot studia Arts & Design, Business & Antreprenoriat, Drama & Theatre Studies, Law, Politics & International Relations, Medicină. La finalul şcolii de vară, copiii primesc un certificat de participare şi o scrisoare de recomandare pentru studii viitoare.

De ce să mergi în tabăra de vară de la KPS?

Cursurile de vară KPS Summer Academic oferă adolescenţilor posibilitatea de a aprofunda materia preferată şi de a obţine o perspectivă asupra carierei visate. Participanţii vor fi ghidaţi prin alegerile universitare viitoare de experți și profesioniști în domeniuşi îşi dezvoltă, în același timp, gândirea critică, abilităţile de leadership comunicare, care sunt vitale pentru o profesie de succes în secolul 21.

Elevii din întreaga lume învaţă împreună într-un mediu prietenos și colaborativ, participând la ateliere și seminarii interactive.

În afara sălii de clasă, copiii explorează parcurile, muzeele, casele istorice şi galeriile de artă din capitala Regatului Unit.

„Londra este constant clasată unul dintre cele mai potrivite orașe pentru studenți și are una dintre cele mai mari ponderi de universități de elită din lume”

De ce să studiezi la Londra?

Londra este un oraș verde: 47% din Londra este spațiu verde, cu cinci Royal Parks chiar în centrul orașului. În plus, Londra găzduiește 170 de muzee, unele dintre cele mai bune în lume, precum și nenumărate alte instituții de artă și galerii, iar cele mai multe dintre ele pot fi vizitate cu acces gratuit.

Londra are două dintre primele zece școli de medicină din lume.

Londra este cel mai important centru financiar din lume și unul dintre „centrele de comandă” în economia globală.

Studenţii din capitala Marii Britanii beneficiază de un sector extrem de dinamic al industriilor creative şi al artelor.

Scena de teatru din Londra găzduieşte peste 240 de teatre, cele mai multe dintre ele de clasă mondială.

Capitala Marii Britanii este sediul pentru patru dintre cele mai mari șase firme de avocatură din lume.

Universitățile din Londra, precum Imperial și UCL, sunt printre cele mai bune din lume pentru Inginerie și IT.

Tabără de medicină KPS

Dacă visezi să devii medic și vrei să afli mai multe despre abilitățile de care ai nevoie pentru a fi un bun doctor, programul de Medicină de la KPS te pregăteşte pentru cariera visată.

Intră în culisele medicinei la Londra și vizitează universități și școli de medicină de talie mondială în timp ce primeşti sfaturi din partea unor specialişti în domeniu şi studiezi o combinație de teorie şi tehnici practice. Daca esti interesat să aplici la o facultatea de medicină sau dacă vrei să explorezi mai multe opțiuni de carieră în industria sănătății, profesorii de la cursurile de vară KPS vă ghidează prin alegerile tale.

Rory Alwell, Insulele Turks și Caicos

Participantă tabăra de vară KPS, profil Medicină

Partea mea preferată a programului de medicină de la KPS au fost conferinţele şi discuţiile cu invitaţi speciali pe subiecte precum tutoriale despre provesul de aplicaţie la UCAS şi despre alternativele de practică din cadrul BMAT. M-a ajutat foarte mult pentru că am aflat mai multe detalii despre procesul de aplicare la universităţile de profil. Parte din programul a fost şi excursia de o zi la Spitalul Universitar Saint George și chiar ni s-a dat posibilitatea de a participa la un atelier MMI. A fost o experiență grozavă!

Beneficii tabăra de medicină KPS

Consiliere educațională cu privire la procesul aplicaţiei universitare, personal statement, UKCAT și BMAT.

Explorarea unei game largi de materii variind de la teoria chimiei relevante la noile tehnici medicale.

Ateliere specializate pe teme precum MMI tehnici, public speaking și primul ajutor.

Vizite la universități de top din Londra, cum ar fi St George’s University și UCL. Excursii la instituții medicale pentru tururi, seminarii și demonstrații de abilități clinice.

Seminarii și Dezbateri pe subiecte de specializate.

Aleksandra Posztek din Polonia

Participantă tabăra de vară KPS, profil Medicină

„Programul de Medicină la KPS a fost fantastic. Mi-a plăcut în special disecția inimii și vizita la Body Worlds Exhibition. Toate activităţile au fost excelente, am învățat atât de multe despre lumea medicinei. La început, am fost puțin reticentă în a alege Medicina pentru universitate, dar după această experiență, am devenit mult mai încrezătoare în decizia mea. Mi s-au oferit și îndrumări cu privire la Procesul de aplicare la UCAS și BMAT și am participat la o sesiune de prim ajutor, care chiar mi-a dat încredere!”

Cazare KPS

Situată într-o locaţie extrem de bine conectată la transportul public din Londra, pensiunea KPS este dotat cu facilităţi de ultimă generaţie pentru a oferi studenţilor confortul necesar. Prioritatea principală este siguranţa şi securitatea studenţilor KPS, iar personalul pensiunii se asigură că studenţii au parte de sprijin şi consiliere în afara sălii de clasă. Pensiunea este dotată cu chei electronice, CCTV şi o recepţie cu personal.

Despre pensiunea KPS:

• Toate camerele au baie proprie

• Serviciu complet: mic dejun, prânz și cină de luni până vineri /brunch și cină în weekend

• Camere comune

• Wi-Fi de mare viteză în întreaga clădire

• Zone comune pentru socializare

• Program de stingere a luminii pentru a asigura siguranța și securitatea pe timp de noapte

• Facilități de spălat și uscat haine

Îmi place că am avut suficientă libertate (dar nu prea mult), precum și o viaţă de şcoală distractivă. Faptul că Şcoala Kensington Park este în centrul Londrei este remarcabil. Pensiunea a fost uimitoare, iar personalul a fost genial! Ei m-au ajutat foarte mult și le sunt foarte recunoscător.

Marc Martinez Valencia din Spania

Date despre curs

Vârsta: 14–17 / Durata cursului: 2 săptămâni

Locație: Kensington Park School Lower School, 40-44 Bark Place W2 4AT Londra

Nivel minim de limba engleză: IELTS 4.5 sau echivalent (intermediar)

Pensiune: Princess Beatrice House, camere comune cu baie privată*

Taxe program de vară cu cazare inclusă includ:

Curs, cazare, mese, transferuri aeroport**, asigurare, activități și excursii.

Taxe program de vară fără cazare includ:

Taxă de școlarizare, prânz, asigurare, excursii în timpul săptămânii, cina de închidere şi petrecere pe barcă. Activităţile de seară, de weekend și mesele sunt nu sunt incluse în preţul zilei.