+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Mulți elevi de liceu visează să devină actori, dar găsesc prea puține contexte să ia contact cu lumea actoriei. Fie că ai experiență în teatru, ai jucat în scurt-metrajele prietenilor sau pur și simplu ești pasionat de jocul actoricesc, adolescenții au șansa să experimenteze actoria de film la un nivel profesionist în taberele de vară pregătite de New York Film Academy în New York City, Los Angeles și South Beach.

Despre tabără de actorie de film pentru adolescenți New York Film Academy

Tabăra de actorie de 3 săptămâni a Academiei de Film din New York pentru adolescenți oferă tinerilor actori oportunitatea unică de a studia actoria alături de profesioniști din industrie, în New York, Los Angeles și South Beach. Desfășurat în timpul verii, Teen Acting for Film Camp oferă elevilor de liceu o experiență de neuitat pe măsură ce învață abilitățile și tehnicile actoriei de film.

Formatul Taberei de actorie de film pentru adolescenți NYFA

Participanții își împart timpul între cursuri teoretice, ateliere, audiții pentru filmele altor studenți și roluri de actorie pentru filmele în care au fost selectați. Din programul taberelor de actorie sunt incluse și cursuri speciale despre Shakespeare, ateliere despre scenele de luptă și despre dialecte. Cursurile și atelierele sunt structurate în așa fel încât adolescenții să creeze și să controleze un personaj de film în timp ce trebuie să facă față numeroaselor provocări ce vin odată cu jucatul pe un platou de filmare.

Cursurile Taberei de actorie de film pentru adolescenți NYFA

Pe parcursul celor trei săptămâni, elevii participă la o serie de diferite cursuri în care învață despre elementele fundamentale ale actoriei pe care apoi au șansa să le practice în ateliere de film.

Cursurile taberei de actorie de film pentru adolescenți sunt:

  • Actorie pentru film
  • Tehnica actoriei
  • Studiu de scenă
  • Meșteșuguri cinematografice
  • Monologuri
  • Voce și mișcare
  • Improvizație
  • Tehnica audiției

Elevii care finalizează cu succes Tabăra de actorie de film pentru adolescenți primesc un certificat al Academiei de Film din New York și o copie a portofoliului de actor din timpul celor 3 săptămâni de curs.

Costurile de școlarizare includ cursurile teoretice, cursurile de instruire și echipamentul folosit în timpul atelierelor. Costurile de locuință nu sunt incluse. 

camps-location-disney-photo-2
Date despre Tabăra de actorie de film pentru adolescenți NYFA

Taxa de școlarizare și taxe: 3.700 USD* (USD)

Datele de începere pentru locațiile disponibile:

• New York City: 24 iulie 2022 – 13 august 2022

• Los Angeles: 24 iulie 2022 – 13 august 2022

• South Beach: 11 iulie 2022 – 29 iulie 2022

Cazare

New York, NY / 3 săptămâni- cameră comună 2.850 USD*

*Nu este disponibil un plan de masă pentru această locație; Elevii pot cheltui până la 200 USD pe săptămână pe alimente, în funcție de obiceiurile alimentare. Taxa de locuință este nerambursabilă.

Taxele de locuință nu sunt rambursabile.

Los Angeles, LA / 3 săptămâni- cameră comună 3,600 USD*

Prețurile pot suferi modificări

În funcție de disponibilitate, taxa de locuință poate fi nerambursabilă. 

Micul dejun este inclus. Studenții pot cheltui aproximativ 150 USD pe săptămână pentru mâncare, în funcție de obiceiurile alimentare.

• NYFA nu oferă cazare pentru tabăra din South Beach

Studenții care nu au nevoie de cazare trebuie să își asigure mesele pe timpul cursurilor și atelierelor.