+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

[vc_row height=”small” width=”full”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Eseul personal este, probabil, cea mai importantă componentă a întregului dosar de admitere. Ai la dispoziție 4000 de caractere, incluzând spațiile dintre caractere pentru a convinge cadrele responsabile de admiterea studenților aspiranți că ești un candidat calificat pentru programul de studiu și universitate.

Eseul este o prezentare a studentului aspirant, a cunoștințelor și înțelegerii subiectului de studiu pe care dorește să îl urmeze, a competențelor care îl recomandă din toate punctele de vedere pentru cursul ales, și importanța universității pentru dumneavoastră. În ultimul paragraf al eseului este important să explicați ce v-a determinat să vă doriți să studiați în Marea Britanie, cât și planurile profesionale de viitor.

Poți accesa modele de eseuri scrise de studenți, dar iți sugerăm să fii original și să nu te inspiri în întregime din eseurile citite, deoarece universitățile dispun de programe extrem de performante de plagiare ce pot aduce la o descalificare automată.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Aplica acum pentru FREE ESSAYS GUIDE:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full”][vc_column][vc_column_text]Redactarea unui astfel de eseu nu este atât de simplă pe cât ar părea, ia foarte mult din timpul personal, şi implică greșeli standard pe care le fac majoritatea aplicanților. Unul dintre cele mai des folosite cuvinte este „pasionat”, iar un studiu al experţilor de la UCAS a dezvăluit faptul că peste 700.000 din cei care au aplicat au utilizat expresia „Întotdeauna am fost fascinat de…”.

Pentru a te ajuta cu câteva informații folositoare, Premium Edu îți pune la dispoziție un “FREE ESSAYS GUIDE” care să te ajute la redactarea eseului. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai sus, iar noi iți vom trimite toate informațiile în cel mai scurt timp.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]