+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%231a1a1a%22%2C%22font-weight%22%3A%22700%22%7D%7D”]

Află mai jos cum și tu îți poți îndeplini aceleași visuri….Nu te teme! ….este  mai ușor decât îți imaginezi !

[/vc_column_text][us_separator size=”small”][us_post_image][us_separator size=”small”][vc_column_text css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-size%22%3A%2218px%22%2C%22line-height%22%3A%2227px%22%7D%7D”]Bună, numele meu este Andrei. Atunci când le-am spus prietenilor mei și familiei mele că sunt decis să studiez peste hotare, în loc să urmez o facultate în România, prima reacție pe care au avut-o, a fost să râdă de mine.

Ulterior au început să imi spună cât de greu și stresant va fi, ca voi înnebuni de dor și că cel mai probabil mă voi întoarce acasă în câteva săptămâni…trist și fără niciun ban.

Ei nu știau însă cât de hotărât eram să îmi urmez visul și să reușesc. Datorită acestei determinări am reușit să aflu rapid faptul că studiul în străinătate nu este atât de dificil pe cât auzisem și crede toată lumea.

De fapt, întreaga experientă a fost plăcută si plină de satisfacții, iar acum eu sunt cel care râde la urmă pentru că prietenii mei au ajuns să invidieze jobul bine plătit pe care îl am în prezent.

Concluzia este una singură: dacă te uiți la situația economică dificilă și dură din România și iți dorești ceva mai bun, studiile în afara țării sunt cheia către succes, cheia care iți deschide ușa către o multime de avantaje interesante, cum ar fi spre exemplu un loc de muncă bine plătit!

Este mai ușor decât crezi! 

Hai să iți spun povestea mea, astfel încât să iți faci o ideea mai bună despre ce implică și cum poți să studiezi și tu în afara țării.

De când eram copil, mi-am dorit să urmez facultatea în afara României.

La 18 ani a trebuit să decid ce îmi doresc de la viitorul meu. 

M-am uitat în jurul meu și am văzut că 90% dintre oamenii din țara mea se luptă cu sărăcia, cu sistemul, cu viața până la urmă. Chiar și cei care reușesc să termine o facultate întâmpină mari greutăți în a-și găsi un loc de muncă decent.

În România, nimic nu este sigur, salariile sunt mici și chiar și așa există o mare competiție pentru joburile disponibile.

Cel care mi-a deschis mintea în privința studiilor în afara țării a fost tatăl meu. 

A venit la mine după o altă zi groaznică la locul lui de muncă prost plătit și mi-a zis : “Andrei, tu o să faci facultatea în altă țară. Vreau să eviți coșmarul prin care trecem noi”. 

Așa că, la 18 ani, știam cu exactitate că vreau să urmez o universitate în străinătate, însă nu știam care e primul pas pe care trebuie să-l fac pentru a-mi transforma visul în realitate.

Tot ce simțeam atunci era teamă. Mi-era frică de extrem de multe lucruri:

  • Nu știam ce îmi doresc să studiez. N-aveam nici cea mai mică idee despre competențele, înclinațiile sau talentele mele.
  • Credeam că procesul de admitere la o facultate în altă țară este dificil și foarte stresant.
  • Credeam că studiile în străinătate sunt extrem de scumpe și foarte complicate.
  • Aveam mari dubii în privința capacității mele în a reuși să le finalizez, în măsura în care voi fi admis…Mai mult, mi se părea extrem de greu să învăț atât de mult într-o altă altă limbă si într-o țară străină.
  • Mă gândeam că îmi va fi foarte greu să fiu într-un loc fără prieteni și fără familie.

Crede-mă, aveam o mulțime de frici și privind în urmă, puteam să folosesc oricare dintre ele drept scuză și să rămân în România, condamnat să duc o viață de dezamăgire și luptă.

Dar sunt mândru că nu am făcut-o! Sunt mândru că nu am cedat în fața fricilor mele!

În schimb, am început să caut pe internet informații despre studiile în străinătate. După cateva căutări, am găsit aceasta companie de consultanță educațională, despre care nu știam nimic la acea vreme, dar care a jucat un rol extrem de important în drumul meu.

Aceasta se numește Premium Edu și am fost impresionat de recenziile clientilor pe care i-au consiliat. Toți spuneau ca experiența lor a fost grozavă.

De asemenea, povesteau despre procesul ușor și lipsit de dificultăți pe care l-au urmat. Majoritatea laudă modul în care au fost îndrumați și spuneau că se bucură de condiții excelente de viață în noua țară. 

Am fost atât de inspirat de ce am citit încât am sunat imediat la Premium Edu.

Am vorbit cu o doamnă extrem de drăguță care mi-a calmat instant temerile și m-a făcut să mă simt extrem de încrezător în forțele mele și în posibilitatea de a deveni student în străinătate.

Mi-a spus că dacă asta este cu adevărat visul meu, mă va ajuta în procesul de admitere. 

Mi-a explicat că există multe țări pe care le pot alege, mi-a explicat ce taxe presupune acest proces și cum anume mă poate îndruma către domeniul de studiu care mi se potrivește cel mai bine. 

Evident că eram extrem de îngrijorat cu privire la suma de bani necesară.

I-am explicat că familia mea nu are o stare financiară foarte bună. Mi-a răspuns că nu am de ce să imi fac griji, pentru că există opțiuni pentru toate bugetele: mari, medii și mici și că este sigură că poate găsi ceva care să mi se potrivească din punct de vedere financiar. 

Și trebuie să recunosc că am fost EXTREM DE SURPRINS, pe masură ce mi-a prezentat opțiunile disponibile. Trăiam cu ideea că studiile în străinătate costă mult mai mult. Dar nu este chiar așa! 

M-am gândit imediat la câțiva dintre prietenii mei care au renunțat la gândul unei facultăți în afară din cauza costurilor. Dacă și-ar fi luat măcar puțin timp să se informeze, ar fi aflat adevărul iar viața lor ar fi arătat acum mult mai bine.

După 3 întâlniri, cei de la Premium Edu au reușit să-mi găsească universitatea perfectă – o facultate de afaceri care s-a încadrat perfect în bugetul meu. 

Pe durata procesului de aplicare am avut multe emoții! Acesta era visul meu. Dacă nu mă acceptau? Aș fi fost devastat. 

Mi-a zis să nu mă îngrijorez pentru că ei au o rată de succes de 100% pentru toți copiii cu care au lucrat până acum . Incredibil nu? Toți tinerii care apelează la serviciile lor de consultanță reușesc să obțină admiterea la facultățile pe care și le doresc. 

Când am auzit asta am răsuflat ușurat! 

Au trecut 3 ani de la acest moment. Acum am absolvit și mă bucur din plin de beneficiile pe care mi le-a adus decizia de a studia în străinătate.

Mai întâi, permite-mi să spun că toate acele temeri pe care le-am menționat mai devreme au fost o prostie. Procesul nu a fost deloc greu sau costisitor. Mai mult decât atât, când am ajuns la facultate, am constatat câ foarte mulți studenți erau în aceeași situație cu mine: singuri într-o țară străină.

Astfel că, a fost ușor să ne împrietenim, iar în campus am avut și colegi români care au făcut ca acomodarea mea să fie și mai ușoară. 

Condițiile de cazare erau grozave. Sincer m-am simțit ca într-un hotel de 4 stele fără sa fiu nevoit sa plătesc. În plus, mâncarea a fost excelentă.

Anii mei la universitate au fost printre cei mai buni din viața mea de până acum! Mi-a plăcut experiența și mi-am făcut prieteni pe viața.

Să plec să studiez la o facultate în străinătate a fost cea mai bună decizie pe care aș fi putut să o iau!

Când am plecat din România, planul meu era să mă concentrez pe studiile în afaceri care să mă ajute să obțin un salariu mare în viitor.

Dar am obținut mult mai mult de atât. Întreaga mea viziune despre viață s-a schimbat. Acum înțeleg cu adevărat de ce România este o țară săracă si de ce cetățenii ei au dezvoltat o mentalitate negativă care le influențează viața – în special când vine vorba de locul de muncă.  

Cunoscând oameni din întreaga lume și stând cu ei timp de 3 ani, am reușit să schimb această atitudine, această mentalitate astfel încât să fiu dornic să urmăresc noi oportunități.

De fapt, una dintre aceste oportunități despre care vorbesc, m-a îndrumat înapoi în Romania. 

Când am terminat facultatea am avut mai multe oferte de muncă, iar cea mai tentantă dintre toate a fost una care presupunea să mă întorc în România.

Este vorba despre o companie importantă din străinătate care are birouri în România, și care mi-a oferit un salariu de 2500 EURO pentru a veni să lucrez pentru ei. Pe lângă acel salariu, am primit o mulțime de bonusuri substanțiale și mi s-a promis că după trei ani salariul meu va crește la 4000 EURO pe lună.

Niciunul dintre acei prieteni sau membri ai familiei care au râs de mine acum câțiva ani, nu câștigă un salariu care să se apropie măcar de suma pe care o obțin în urma muncii mele. E așa de plăcut să fii cel care râde la urmă!

Toate acestea au fost posibile pentru mine datorită studiilor în străinătate pe care le-am făcut, iar același lucru iți poate oferi și ție.

Și tu poți avea un salariu excelent! Și tu poti scapa de negativitatea și sărăcia prin care trec 90% dintre români.[/vc_column_text][us_separator show_line=”1″ style=”dashed”][vc_column_text]Premium Edu te poate ajuta să-ți urmezi visul! Va face ca procesul de admitere sa fie extrem de ușor si te va ajuta să găsești universitatea care se potrivește perfect dorințelor, nevoilor și bugetului tău. 

Este șansa ta pentru un viitor strălucit! 

Dacă vrei să afli cum poți să mergi și tu la studii in străinătate, tot ce trebuie să faci este să te programezi pentru o consultanță telefonică gratuită de 30 de minute. 

În această convorbire ne dorim să ne cunoastem, să aflăm care sunt dorințele tale și să iți prezentăm care sunt pașii pe care ai nevoie să îi urmezi pentru a ajunge la facultatea pe care ți-o dorești.

Pentru a te înscrie pentru o ședință telefonică Gratuită de consultanță educațională, te invit să apeși pe butonul de mai jos și să completezi formularul de programare din pagina următoare.

Unul dintre consultanții Premium Edu va reveni cu un telefon pentru a stabili împreună cu tine data și ora convorbirii. [/vc_column_text][us_separator][us_btn label=”Programeaza-te Aici” link=”url:https%3A%2F%2Fpremiumedu.ro%2Fconsultanta-gratuita%2F|title:Consultanta%20Gratuita||”][us_separator size=”large”][/vc_column][/vc_row]