+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

[vc_row height=”small” width=”full”][vc_column][vc_column_text]Ce impact va avea COVID-19 în Marea Britanie? De la schimbările de stil de viață și de lucru, la economie și sănătate mintală, precum și procesul Brexit.

Universitățile, colegiile și școlile din Marea Britanie sunt închise, iar persoanele care pot lucra de acasă sunt rugate să o facă. Ca și în cazul nostru, li s-a impus să evite interacțiunile sociale, călătoriile inutile, precum și închiderea magazinelor, pub-urilor, restaurantelor, teatrelor și cinematografelor.

Multe țări din UE sunt în prezent blocate, iar țările din întreaga lume își închid granițele pentru a încetini răspândirea virusului. Acesta este un moment incredibil de incert și îngrijorător pentru toți, cu sfaturi schimbate și actualizate zilnic.

Din păcate, în ultimele zile, Marea Britanie a devenit epicentrul pandemiei de coronavirus în Europa. Experții discută despre rolul lui Boris Johnson și al Guvernului în cadrul COVID-19, precum și impactul Coronavirus asupra economiei. De asemenea, discută despre impactul pe care virusul l-ar putea avea asupra procesului Brexit.

Universitățile din UK înțeleg îngrijorarea viitorilor studenți sau posibililor candidați și ii asigură că examinează în permanență evoluția lucrurilor, luând toate măsurile necesare pentru a fi cât mai flexibili pentru a oferi suport tuturor. Pe website-ul fiecărei universități din Marea Britanie sunt actualizări oficiale. Veți găsi cu siguranță răspunsuri la întrebările pe care le au majoritatea studenților internaționali în perioada aceasta.

In ceea privește Brexit-ul, condițiile pentru studenții străini din Regatul Unit vor fi aceleași în ceea ce privește taxele sau împrumuturile, afirmă ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti.

Mai ai nevoie să știi ceva despre universitățile din Marea Britanie? Aveți de gând să studiați în UK? Pentru mai multe detalii privind programele de studiu în UK, contactează un consilier educational Premium Edu la 0728.960.370 sau trimite un email la mihaela.haiduc@premiumedu.ro[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]