+40 728 960 370 office@premiumedu.ro
IED – Istituto Europeo DI DESIGN invită minţile creative din România la un workshop despre inovaţia în design ce va avea loc sâmbătă 2 aprilie 2022, în Bucureşti.

Designul a evoluat și s-a transformat de-a lungul anilor, de la un simplu instrument de exprimare și necesitate într-un ecosistem complex de produse și servicii tangibile și intangibile și un motor principal al inovației în orice organizație sau societate.

Atelierul va fi susținut de Attila Veress, designer născut în România și ambasador IED, și va oferi o scurtă privire de ansamblu asupra modului în care designul s-a schimbat și a modelat cursul istoriei umane; cât de simple devin întrebările catalizatorul pentru ideile mari care avansează societatea.

Ne vom uita la aplicarea designului la diferite scări şi în diferite domenii şi vom spune povești despre cum este să studiezi designul și să devii designer, introducând totodată instrumentele și procesele care sunt folosite de designeri pentru a crea soluții semnificative.

Tot drumul vei fi ghidat printr-un proces pas cu pas al acestor învățături, astfel încât și tu să le poți aplica pentru a crea propriile soluții inovatoare.

Nu în ultimul rând, o parte a atelierului va fi dedicată prezentării IED – Istituto Europeo di Design și viitoarelor competiții de burse lansate de instituție pentru programele sale de licență și master.

Vă aşteptăm sâmbătă 2 aprilie la Expirat – Halele Carol, Doctor Constantin Istrati nr 1. De la ora 11.00 până la ora 16.00.

Locurile sunt limitate. Pentru înregistrare, vă rugăm să completaţi formularul de contact.