+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Fashion ME 2022, it’s a wrap! Ieri am sărbătorit închiderea Fashion ME, un eveniment pentru care s-a muncit mult şi care nu ar fi fost posibil fără voi, cei din comunitatea Premium Edu!

Partea cea mai frumoasă a expoziţiilor-concurs pe care le organizăm este, de fiecare dată, faptul că aduce împreună minţi creative din licee, profesionişti în domeniu, voluntari şi publicul larg. Suntem bucuroşi şi impresionaţi, şi la această ediţie, de talentul concurenţilor noştri şi de dedicarea tuturor celor care s-au implicat în proiect.

Mulţumim partenerilor ediţiei BHMS, Adventure Travel, Bosch, Generali. Mulţumim ARCUB pentru găzduire şi Crama Corcova pentru buna dispoziţie din Noaptea Muzeelor şi de la vernisajul expoziţiei. Mulţumim membrilor juriului Giovanni Ottonellor (art director Istituto Europeo di Design IED), Alin Gălăţescu (analist de modă), Magda Morozan (artist, curator, profesor de arte vizuale) şi Lexa Bărbulescu (Alumni University of Arts London). Mulţumim concurenţilor pentru curaj şi pentru multă muncă şi creativitate! Mulţumim voluntarilor noştri dragi care s-au implicat să iasă totul bine! Şi, nu în ultimul rând, mulţumim sutelor de bucureşteni care au vizitat expoziţua de la ARCUB Gabroveni.

Fashion ME a fost prima expoziţie-concurs pe anul acesta. Gândul nostru este deja la tema următoarei expoziţii-concurs din toamnă. Aveţi idei? Dacă aveţi sugestii despre tema celei de-a doua ediţii a expoziţiei-concurs din acest an, let’s talk:  0728 960 370 / office@premiumedu.ro