+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

[vc_row height=”small” width=”full”][vc_column][vc_column_text]Când se întorc copiii la școală și cum se va încheia anul școlar în curs? Este întrebarea care îi macină elevi, studenți, dar și pe părinți.

Din nefericire, nimeni nu cunoaște, încă, răspunsul în privința acestei întrebări. Totul depinde de evoluția situației actuale și nu ne rămâne decât să așteptăm cumințit în casă.

În momentul de faţă nicio universitate nu a suspendat evaluările, ba chiar încurajează recrutările din ţara noastră. Pe lângă aceasta, multe dintre instituţiile de învăţământ şi-au intensificat comunicarea online, desfăşoară tururi virtuale ale spaţiilor de studiu, laboratoarelor sau campusurilor, sunt foarte active pe mediile sociale pe Facebook şi Instagram.

Voi putea aplica, în continuare, la o universitate din străinătate în cazul în care se amână examenul de Bacalaureat?

Desigur! Deși Ministrul Educație, ne-a asigurat ca nu se pune problema unei amânări, totul este imprevizibil în aceste săptămâni. Totuși, acum este momentul cel mai oportun pentru voi sa va documentați în ceea ce privește alegerea unei universități din străinătate. Este foarte important ca în următoarea perioadă, toți ce care sunt interesați de studii în străinătate sau sunt în proces de admitere să se informeze din surse sigure. Noi va asiguram ca suntem conectaţi în permanenţă la universităţi internaţionale, la profesori şi studenţi, iar informaţiile pe care le oferim sunt profesionale şi certificate, fiind contectate direct la sursă.

Va fi împrumutul pentru anul universitar ’20-’21 din Marea Britanie afectat de către situația privind COVID19?

Pana acum marea întrebare a elevilor interesați de studii în Marea Britanie era legata de Brexit, răspunsul este același și pentru noua situație COVID-19. Nu se va schimba nimic! Pentru anul universitar 2020-2021 împrumutul este de 9.250 de lire sterline pe an, pentru programele de licenţă, iar pentru studii de master este de 10.906 de lire sterline pentru tot programul. Formularele sunt deja disponibile pentru aplicaţii.

Cum va fi afectat noul an academic?  Vor fi mutate toate cursurile universitate în online?

Majoritatea universităților deja au luat măsuri pentru mutarea în online a cursurilor universitare, folosind platforme precum Zoom, Moodle sau Google Hangout Meets. Dacă situația va rămâne la fel în perioada următoare, activitatea academica va fi, cu certitudine, continuată în mediul online.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]