+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Restricţiile COVID-19 se ridică în Olanda

Avem o veste bună pentru studenţii internaţionali care vor să studieze în Olanda. Printre primele ţări care ridică aproape în totalitate restricţiile împotriva COVID-19, Olanda se întoarce la normalitate începând cu 25 februarie 2022. De la redeschiderea, în regim normal, a restaurantelor, cluburilor, a cinematografelor, teatrelor şi muzeelor, relaxarea restricţiilor înseamnă şi călătoriile fără necesitatea unor teste sau certificate COVID-19. Odată cu renunţarea la restricţiile sanitare, universităţile din Ţările de Jos se pregătesc de primirea studenţilor din alte ţări.

Student în Olanda. Primul pas.

Dacă îţi doreşti să obţii o diploma de licenţă sau de masterat la una din universităţile din Ţările de Jos, te aşteptăm la Premium Edu să plănuim împreună următoarea ta mişcare educaţională. Fie că vrei să studiezi arta, ştiinţele aplicate sau încă eşti nelămurit în ce direcţie vrei să mergi mai departe, la şedinţele de consiliere Premium Edu discutăm împreună pe marginea preferinţelor tale şi facem o selecţie a universităţilor care ţi se potrivesc. Vrei să afli mai multe detalii despre campus, viaţa de student, despre tipurile de proiecte şi examene sau vrei să obţii un feedback privind portofoliul şi lucrările tale? În cadrul şedinţelor de consiliere Premium Edu, programăm întâlniri cu profesori şi/sau studenţi de la universităţile vizate. 

Pentru mai multe detalii privind programele de studiu în Olanda, contactează un consilier educational Premium Edu la 0728.960.370 sau trimite un email la mihaela.haiduc@premiumedu.ro