+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Participă la Showtime! Summer Camp, prima tabără de vară dedicată musicalului de Broadway! În timp ce îți faci prieteni noi, înveți lucruri noi sau devii mai bun la ceea ce îți place.

Fie că ești pasionat de muzică, dans sau actorie, îți exersezi aptitudinile muzicale și ai șansa să devii vedeta show-ului.

Conceput și dezvoltat de David de Silva, licențiat de Music Theatre International Music, spectacolul pus în scenă la Showtime! Summer Camp este premiera musical-ului Fame Jr.

Într-o locație magică în Albergaria, situată între Porto și Aveiro, Veneția Spaniei, Showtime! Summer Camp este șansa ta de a juca într-o premieră mondială.

DESPRE SHOWTIME SUMMER CAMP

Showtime! Summer Camp este un loc magic unde visele prind viață! Aici, participanții vor experimenta ce înseamnă să faci parte dintr-un musical în stil Broadway. Elevii vor fi antrenați și instruiți de unii dintre cei mai respectați profesori din rețeaua școlară Cobra Education, iar spectacolul va fi regizat de un profesionist de renume care va lucra cu o echipă de artiști și tehnicieni specializați în producția de musical-uri.

În plus, vara în Portugalia este cel mai potrivit moment al anului să experimentezi cultura locului, să guști din bucătăria locală. Showtime! Summer Camp este aproape de unele dintre cele mai frumoase plaje și peisaje pitorești. Antrenorii și monitorii taberei de vară sunt întotdeauna aproape pentru a supraveghea participanții, oferind în același timp predare valoroasă și oportunități de dezvoltare.

SPECTACOLUL

Participanții la tabăra de vară vor face parte dintr-o premieră mondială, rezultat al colaborării școlii Jobra Education cu Music Theatre International într-un proiect pilot ce pune în scenă, pentru prima dată, Broadway Fame Jr. cu o orchestră live!

ȘCOALA

Jobra Education este una dintre cele mai prestigioase instituții private de artele spectacolului din Portugalia, recunoscută oficial de Ministerul Educației. Școala este dedicată formării și calificării copiilor, tinerilor și adulților într-un mediu de practică eclectic, creativ și intensiv. Ca o școală internațională în creștere, cooperează cu unele dintre institutele de top în educația muzicală și artistică din străinătate.

Cu 35 de ani de experiență în educația artelor spectacolului, Jobra oferă în prezent cursuri de suflat, percuție, coarde, clape, precum și cursuri de jazz, dans contemporan, teatru și producție muzicală pentru peste 860 de studenți în cele trei școli ale sale.

Proiectul Cobra Education se bazează pe valori bine definite: rigoare și competență, angajament și dăruire, transparență, creativitate, ambiție și pasiune. Aceștia sunt pilonii care ghidează proiectele Jobra împreună cu personalul său dedicat, format din profesori, tutori și artiști cu înaltă calificare.

Jobra operează într-un campus cu condiții ideale pentru educația artistică, situat la mai puțin de o oră de Aeroportul Internațional din Porto. Facilitățile școlii includ săli de clasă mari, săli de antrenament individuale, studiouri de combo de jazz și producție audio, un auditoriu, o bibliotecă, un pavilion de sport, piscină, pistă de atletism nou-nouță și diverse spații de agrement interioare și exterioare.

PROFESORII

Toți profesorii Cobra sunt profesioniști cu experiență, cu baze tehnice solide, realizări în diverse domenii artistice și pasionați de educarea copiilor și tinerilor.

Prin angajamentul lor, participanții la tabăra de vară vor avea ocazia să-și îmbunătățească cunoștințele și să atingă nivelurile de excelență dorite.

În plus, în ceea ce privește toate activitățile, mesele și cazarea, copiii vor avea atenția monitorilor și facilitatorilor cu pregătire specifică în educație, sport și psihologie.

PARTICIPANȚII

Participanții la tabăra de vară Showtime! sunt tineri cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, care vin din întreaga lume cu obiective comune: să-și urmeze pasiunea pentru artele spectacolului și dorința de a face un pas mai departe pentru a-și îndeplini visurile.

Deși aplicațiile în tabără sunt deschise tuturor, se aplică un screening selectiv. Printre factorii decisivi de selecție sunt interesul pentru arte, capacitatea de a relaționa și , nu în ultimul rând, capacitatea de a respecta regulile.

Ca tabără internațională, engleza este limba de comunicare. Se solicită tuturor participanților să aibă un nivel minim de înțelegere și abilități lingvistice în limba engleză. Cu sau fără pregătire artistică, elevii sunt bineveniți în tabăra de vară Showtime! Atâta vreme cât au o pasiune pentru arte și dorința de a cunoaște oameni noi.

CUM ARATA O ZI TIPICĂ*

07.30 | Trezirea

08.00 | Micul dejun

09.00 | Formare artistică

13.00 | Masa de prânz

14.00 | Activități diverse

17.30 | Relaxează-te cu prietenii lângă piscină

19.30 | Cina

20.30 | Timp liber

22.45 | Ora de culcare

*Unele zile pot diferi foarte mult din cauza repetițiilor nocturne (musicalurile au loc noaptea) sau a cerințelor activităților sportive specifice

PROGRAMUL ÎN CIFRE

46 de ore de pregătire artistică

42 de ore de activități diverse

32 de ore de timp liber pentru a vă bucura de piscină și de compania noilor prieteni

12 activități diferite, cum ar fi patinaj, stand up paddle, surfing, drumeții, trekking, geocaching și statul la plajă

CAZARE

Showtime! Summer Câmp este o tabără premium în care se acordă atenție fiecărui detaliu al șederii. In acest sens, elevii au parte de locuri de cazare moderne, cu toate facilitățile și conditiile necesare unei odihnei binemeritate cu somn revitalizant, dar și momentelor de socializare.

EDIȚII 2022

Ediția I | 10 – 23 iulie (spectacol final pe 22 iulie)

Ediția a II-a | 24 iulie – 6 august (spectacol final pe 5 august)

Ediția a III-a | 7 – 20 august (spectacol final pe 19 august)

Aplicație CALENDAR | 4 aprilie – 31 mai

Interviuri de admitere |16 mai – 8 iunie 

Anunț de admitere | 30 mai – 17 iunie

TAXA SCOLARĂ

3900 € all-inclusive**transferuri la și de la aeroportul din Porto, program artistic, cazare și masă

Înscrieri aici.