+40 728 960 370 office@premiumedu.ro

Tourismusschulen Bad Gleichenberg

Te-ai gândit vreodată la viața din spatele cortinei atunci când mergi în vacanță? La viața hotelieră, la tot ce se întâmplă ca lucrurile să funcționeze bine și vacanța ta să fie un succes. O armată de oameni perfect coordonată își face treaba, astfel încât tu să nu ai nevoie neîmplinite. Cu cât este mai mare prestigiul hotelului, cu atât sunt mai mari așteptările tale. Și cu atât mai mare satisfacția lucrului bine făcut.

Și tu poți trece de cealaltă parte a baricadei. Nu înseamnă doar munca de cameristă sau de ospătar. Înseamnă management hotelier. Făcut la cele mai înalte standarde. La o prestigioasă școală de turism din Austrialiceul Bad Gleichenberg. Locul unde cuvântul turism înseamnă automat servicii de foarte bună calitate.

Vino să fii parte din echipa noastră de absolvenți de liceu hotelier. Îți promitem o experientă excepțională, nu doar academică, dar și practică.

Pentru că la liceul de turism Bad Gleichenberg  vei invăța pe parcursul a 4 ani toate secretele meseriei. Și vei afla cum să gestionezi o afacere de succes, a ta. Pentru că școala de turism te învață management aplicabil oricărei dimensiuni de business. Poți fi managerul unui hotel de multe stele sau starul propriei tale afaceri mici. Important este să îți placă interacțiunea cu oamenii. Cu mulți oameni.

Și pentru că atunci când vorbim de școli în străinătate, ne temem că sunt costuri prea mari… suntem aici să clarificăm acest mit.

Liceul durează 5 ani pentru cei care vorbesc fluent germana. Iar pentru cei care au nevoie de ajutor cu limba, există un an pregatitor în care accentul este pe învățarea intensivă a limbii.

Pe toată durata școlii se va învăța a treia limbă străină (nu engleza), iar printre clasele de studiu există digital marketing și event management.

La absolvire, liceenii vor primi diploma echivalentă bacalaureatului și se pot angaja în domenii dinamice precum industria hotelierămanagement de restaurantagentii de turism. Titlul profesional de absolvire este Turism manager.

Curicula liceului include nu doar pregătire academică, dar și 32 de săptămăni de practică hotelieră (în industria de ospitalitate). Orice pasiuni ai avea, le vei putea canaliza pe direcția potrivită pe durata liceului. Pentru că este un domeniu plin de interacțiune, potrivit pentru tinerii la început de drum.

Și cum altfel ai putea să îți petreci mai activ adolescența decât într-un cadru perfect organizat, inconjurat de prieteni noi și făcând școală fără să simți. Dotările liceului sunt peste așteptari: săli de pregătire profesională, săli și terenuri pentru diverse sporturi, acțiuni de sudare e echipelor de lucru.

Iar la finalul școlii vei fi pe lista celor mai căutați profesioniști din zona de turism într-o țară în care turismul este valoros. Recrutarea candidaților începe din timpul școlii și ține doar de abilitățile fiecăruia să încerce orice până alege ce îî place.

Și dacă nu vrei să rămâi in Austria, pregatirea ta în domeniul ospitalități va fi extrem de prețuită și acasă, unde nu există profesioniști școliți în domeniu.

Te așteptăm la noi să ne cunoaștem. Vei vedea cât de puțin complicat este să mergi pe drumul tău, fără presiuni academice inutile.

Contacteaza un consilier educational Premium Edu la 0728.960.370 si prin e-mail la mihaela.haiduc@premiumedu.ro. Prima sedinta de consiliere este GRATUITA.

CURSURI

  • management hotelier
  • digital marketing
  • event management
  • management de restaurant
  • Turism manager
Costuri
Taxa de scolarizare: € 8900/an
Cazare: inclusa
Cost of living: €  250/lună

Contacteaza un consilier Premium Edu

Pentru a obtine mai multe informatii despre studiul in strainatate, tabere academice, burse, voluntariate sau internshipuri, programeaza-te pentru o sedinta de consiliere gratuita.
Foloseste formularul de contact sau suna la: +40 728 960 370.