fbpx

Tourismusschulen Bad Gleichenberg

Descriere

Colegiul privat de turism și industrie – Bad Gleichenberg a fost înființat pentru studenții care au terminat cu succes învățământul secundar superior (nivelurile A) sau candidații care au promovat examenul de admitere la colegiu.

Școlile de turism din Bad Gleichenberg sunt printre cele mai bune din lume și oferă calificări excelente pentru a începe o carieră remarcabilă în industria hotelieră. De 70 de ani, studenți din peste 80 de națiuni au fost instruiți în Bad Gleichenberg.

Colegiul pregătește excelent studenții pentru viața lor profesională viitoare oferind educație generală completă, pregătire excelentă în language training, economic know-how, outstanding marketing qualifications, event and company management skills.

Colegiul durează patru semestre și începe în septembrie și se încheie în prima sâmbătă din iunie. În timpul vacanțelor școlare, studenții trebuie să finalizeze un stagiu de doisprezece săptămâni plătit.

Absolvenții sunt foarte căutați la nivel local și internațional. Peste 6.500 de absolvenți lucrează cu succes în întreaga lume. Asociația studenților „Tourismusschulen Bad Gleichenberg” face legătura între colegiu și studenți și absolvenți din întreaga lume. În cadrul evenimentelor și întâlnirilor lunare, studenții și elevii au șansa să-și consolideze și să-și extindă rețeaua internațională.

Costuri

Costuri
Taxa de scolarizare: € 8900/an
Cazare: inclusa
Cost of living: €  250/lună

Cursuri

CURSURI

  • management hotelier
  • digital marketing
  • event management
  • management de restaurant
  • Turism manager
British and Irish Modern Music Institute – Germania
Trinity College Dublin Irlanda
Meniu